Praktisk information

Tor. d. 19. oktober 2017 , kl. 19.30.
Silkeborg Kirke, Torvet 10E
225

Velgørenhedskoncert med koret "Lille MUKO" og violindrenge

Violindrengene Villads og Valdemar samt koret "Lille MUKO" medvirker ved denne flotte velgørenheds-koncert arrangeret af Lions Teodora i samarbejde med Silkeborg kirke til fordel for Mødrehjælpens Silkeborg.

Violindrengene Villads og Valdemar samt koret "Lille MUKO" medvirker ved denne flotte velgørenheds-koncert arrangeret af Lions Teodora i samarbejde med Silkeborg kirke til fordel for Mødrehjælpens vigtige arbejde i Silkeborg. Universitetskoret Lille MUKO er et fremtrædende klassisk kor fra København dirigeret af Jesper Grove Jørgensen. Koret består af nuværende og tidligere musikstuderende såvel som andrekvalificerede sangere. Koret optræder gratis til fordel for den gode sag.

Violinisterne Villads (15 år) og Valdemar (18 år) er brødre og elsker at spille violin og underholde publikum. I deres repertoire indgår alt fra klassiske violinkoncerter til populære musikstykker, både ældre ognyere kompositioner. Villads er bl.a. kendt fra udsendelsen "Vidunderbørn" på DR1. De har begge gået på

Bach musikgymnasium, en eliteskole under de to musikkonservatorier i Berlin, samt vundet adskillige priser ved musikkonkurrencer i Danmark, Sverige, Tyskland og Ungarn.

Entré: 180 kr. + gebyr (via Nemtilmeld fra 1/9) Ved døren fra kl. 18.45: 225 kr.

Overskuddet går til Mødrehjælpen i Silkeborg

[57]
[57]
[16384]
[16384]
[57]
[57]
[57]
[57]