Praktisk information

Lør. d. 18. november 2017 , kl. 20.
CC Liveclub, Nygade 27 - 29
350 kr.

Big Fat Snake

Et af Danmarks absolut bedste og mest rutinerede live bands, Big Fat Snake, er ude på de danske scener i efteråret 2017, og d. 18. november kommer de så til CC Silkeborg.

"DEN STORE FEDE SLANGE" HUGGER TIL IGEN

Big Fat Snake, et af Danmarks absolut bedste og mest rutinerede live bands, er ude på de danske scener i efteråret 2017, og d. 18. november kommer de så til CC Silkeborg.

Big Fat Snakes musikalitet og evner, spænder vidt og efter det "Akustiske forår" og en sommer på græs, er det atter Rock´n Roll Bigfatsnake der kommer ud og trykker den af på spillestederne.

"Gennem årene har vi spillet masser af rigtig store koncerter, men det er i den tætte stemning på spillestederne at musikken for alvor lever", udtaler guitarist Asger Stenholdt.

Alle hits bliver leveret med nerve og charme og Anders Blichfeldt fortsætter, "samspillet med vores publikum er det aller vigtigste og vi elsker at ha dem tæt på"

BIG FAT SNAKE's mix af rock´n roll, soul og ballader går rent ind hos de fleste, bandet er i topform og denne efterårsaften bliver fuld af stemning og rock 2017 bliver fantastisk.

Spisning inden koncerten.

Vi disker op med lidt lækker mad på Boudisque inden koncerten. Hvis du ønsker at deltage i spisningen, så skynd dig at bestille billetten med mad

[57]
[57]
[16384]
[16384]
[57]
[57]
[57]
[57]