Praktisk information

Torsdag den 8. august 2019 , kl. 19.
Toftebjerg-Them Bibliotek & Medborgerhus, Røllikevej 3
75 kr + evt. gebyr

Martin Q. Hansen & Søren Rastogi

Toftebjerg og Silkeborg Classic Concerts byder inden for til en musikalsk oplevelse i højsæde når klaver-duoen Martin Qvist Hansen & Søren Rastogi lader den klassiske musik flyde.

To af Danmarks fineste pianister gæster Toftebjerg. Med sig har de en kæmpe musikalsk erfaring, som nu er forenet i et passioneret samarbejde om det firhændige klaverrepertoire. Et frisk pust i det danske musikliv, hvor visionen er at præsentere den fantastiske musik, der gemmer sig i dette sjældnere spillede repertoire, på allerhøjeste niveau.

Selvom fokus primært ligger på det firhændige, lader duoen sig ikke begrænse, når en spændende mulighed byder sig.

Qvist og Rastogi skal således spille Béla Bartóks koncert for to klaverer, slagtøj og orkester med Aalborg Symfoniorkester i november 2019!

Om de to pianister:

Martin Qvist Hansen er medstifter af Trio Ondine og sammen med dem vinder af bl.a. ARD-konkurrencen, Haydn-konkurrencen i Wien, og Parkhouse Award for blot at nævne nogle få. De har været BBC New Generation Artists og DR Kunstnere og har spillet koncerter i de største sale i Europa. Som eksempler kan nævnes Wigmore Hall, Herkules-Saal og Mozarteum. Martin har modtaget en DMA for bedste kammermusikudgivelse og spillet med orkestre som BBC Scottish, Duisburg Symphony og DR Symfoniorkestret. Martin underviser på Det Jyske Musikkonservatorium.

Søren Rastogi har optrådt som solist med langt de fleste symfoniorkestre i Danmark og er meget aktiv som kammermusiker og akkompagnatør i både dansk og international sammenhæng. Hans karriere tog fart i 2006, da han blev udnævnt til "Tårnmusiker" af Danmarks Radio og Rundetårn, hvilket indbefattede en egen radiotransmitteret koncertserie med 5 koncerter som solist og kammermusiker. Han er ved siden af sit kunstneriske virke lektor i klaver på Det Jyske Musikkonservatorium.

Aftenens program

C. Debussy

Antikke Epigrafer

F. Schubert

Deux Marches Caractéristique

Fantasi i f-mol

PAUSE -

F. Schubert

Grand Duo

Husk at du inden koncerten kan spise i caféen for 75,- pr. person ekskl. drikkevarer. Bordbestilling er nødvendig og kan gøre på toftebjerg@silkeborgbib.dk eller på 87221980

[57]
[57]
[16384]
[16384]
[57]
[57]
[57]
[57]