Praktisk information

Torsdag den 19. september 2019
Rampelys, Bindslevs Plads 6
243 kr

Love Shop 2019

Efter at have fejret 25 års-jubilæum med både et opsamlingsalbum ("Evergreen") og en bog ("Himmelflugt Og Højdeskræk") i 2015, manifesterede Love Shop sin betragtelige betydning for dansk musik med det 11. studie album "Risiko" i 2017.

Et album der i den grad fik anmeldere til at kaste om sig med mange stjerner, og som samtidig var et levende bevis for, at Love Shop på ingen måde kender til begrebet autopilot når der skal laves ny musik.

Det kan man også høre på det nyeste udspil fra gruppen. Albumtitlen er "Brænder Boksen Med Smukke Ting" og det udkom tidligere i år.

Jens Unmack siger selv om albummet:
"Med så mange albums bag os har vi efterhånden en sjældent lang bandhistorie, som er inspirerende at spille ud fra. Med seneste album oplevede vi et foreløbigt højdepunkt i Love Shop's nyere historie, og mange andre havde nok i den situation trukket en pause og set situationen an. Men sådan er temperamentet ikke i det her band. Jeg har selv en baggrund med artister der er vokset gennem hyppige, regelmæssige udgivelser, og som derfor har kunnet udvikle sig og spejle tiden sammen med sine lyttere. Og det er sådan jeg bedst kan lide det. Så vi har taget udfordringen op og står nu her klar igen. Tror aldrig jeg har arbejdet så intenst med sangene til et album som på dette nye. Ikke fordi de kom svært, men fordi målet var at komme videre uden tomme ord eller musikalsk dødvægt i bagagen. Så mange skitser blev lavet og stødt, før de rigtige sange kom og lagde sig på plads. På den måde giver det nye album kun god mening i forhold til det erklærede løfte" Risiko" gav: Aldrig træt, aldrig mæt. Vi skal videre nu.' Brænder Boksen Med Smukke ting" er lyden af Love Shop 2019."

[57]
[57]
[16384]
[16384]
[57]
[57]
[57]
[57]