Praktisk information

Torsdag den 20. februar 2020 , kl. 19.30.
Toftebjerg-Them Bibliotek & Medborgerhus, Røllikevej 3
200 kr + evt. gebyr

Berlev's Rock'n'roll Hotel

Den legendariske GAS´er Søren Berlev har vind i håret og gang i gryderne!

Med læderstøvlerne solidt plantet i 70'ernes riffbaserede rockmusik står legendariske Søren Berlev og hans Rock'n'Roll Hotel klar til at sparke døren lige op i kronjuvelerne på den danske musikscene, og denne aften gæster de Toftebjerg.

Rock-veteranen at samle et hold af dedikerede musikere, der ikke kun spiller, men lever og ånder for rock'n'roll på lige fod med tromme-troldmanden selv.

Med sig i bagagen har bandet det anmelderroste album "You Can Make It!" fra november 2018 og spritnye "Close To The Line" - begge produceret af Flemming Rasmussen i Sweet Silence Studios.
Lige fra intro-riffet på "Don't Fool Me" er der denne aften lagt i ovnen til en sand rock'n'roll-fest, og festen fortsætter med sprøde riffs, tunge trommer og ørehængende omkvæd - og man er velkommen til at synge med.

Bandet:
Ud over den energiske forsanger Esben Hegelunds karismatiske vokal og no bullshit-attitude i front udgøres bandet af guitar-ekvilibristen Erik Winther og den bundsolide Søren Fjalland på bas, mens gryderne selvfølgelig holdes på fuldt blus af den ustoppeligt svingende Berlev.
I fællesskab skaber de deres til tider hårde, til tider bløde og til tider syrede, men altid højt-energiske rocklyd, der følges til dørs med en utrætteligt virkende spilleglæde. Som i den perfekte verden burde vække musikfolket i Them og omegn.

Ekstra Bladets Thomas Treo skrev om "You Can Make It!":
"... Bundsolidt baskende Berlev fremstår genfødt bag trommerne som Lollands helt egen Phil Rudd, når rockhotellet sparker dørene op til en omgang alt andet end stueren rok og rul med AC/DC og The Rolling Stones i bagagen. Det er måske nok bare rock'n'roll, men det virker, og på herligt underholdende og ukompliceret vis flirter uforfalskede skæringer som Don't Fool Me, I Got the Rhythm og pladens heftige titelnummer med selve den basale fryd ved en skøn rockskæring ..."

Husk at du inden koncerten kan spise i husets café. Bordbestilling er nødvendig og kan gøres på toftebjerg@silkeborgbib.dk eller på 87221980

[57]
[57]
[16384]
[16384]
[57]
[57]
[57]
[57]